Kruibeke

Image: 
Waar: 
Kruibeke
Land: 
België
Uur : 
Saturday, October 10, 2020 - 10:00

POLDERSCROSS - ETHIAS CROSS - KRUIBEKE

De historische Belgische Kampioenschappen veldrijden in Kruibeke liggen intussen alweer een aantal maanden achter ons. Bijna 20.000 toeschouwers en meer dan 1 miljoen tv-kijkers keken vol spanning hoe Toon Aerts zich in een tweestrijd met Wout Van Aert doorheen de Kruibeekse modder naar een allereerste Belgische titel bij de elite ploeterde.

Op zaterdag 10 oktober staat de top van het internationale cyclocrosstoneel opnieuw aan de start in Kruibeke. Het recept van de Polderscross blijft ongewijzigd: een cross vol schuine kanten en – bij regenval – vettige modderstroken midden in de Polders van Kruibeke en grenzend aan het prachtig kasteel Wissekerke. Sinds het BK werd ook een heuse zandstrook geïntroduceerd in het parcours. Allemaal elementen die uiteraard mee bijdragen aan het spektakel.

De Polderscross / Ethias Cross Kruibeke wordt een niet te missen afspraak. Met een mooie en gevarieerde omloop, een ongetwijfeld groot aantal toeschouwers én de strijd bij jeugd-, dames- en heren veldrijders zijn alle ingrediënten aanwezig om er een onvergetelijke dag van te maken.
Bij dergelijk topevenement hoort uiteraard een topomkadering. De dames- én heren elitewedstrijden van de Polderscross/Ethias Cross zijn live te volgen op VTM, wat uw onderneming de unieke mogelijkheid biedt om gedurende een bijna 3u durende uitzending enkele honderdduizenden tv-kijkers te bereiken. Daarnaast hebben de VIP formules van onze organisaties in Kruibeke de laatste jaren een zekere reputatie opgebouwd in wielermiddens. Uiteraard trekken wij die lijn ook dit jaar met veel plezier door.

Bekijk hier het volledige visibiliteits- en hospitality aanbod en beleef de Polderscross / Ethias Cross Kruibeke samen met uw klanten, collega’s, vrienden en/of familie op een unieke manier.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen in de Polders van Kruibeke op zaterdag 10 oktober.

Programma: 

10u00 <> Nieuwelingen eerstejaars
10u45 <> Nieuwelingen tweedejaars
11u50 <> Junioren
13u45 <> Dames
15u00 <> Heren elite

Bereikbaarheid: 

Parking publiek:

Houtenkruisstraat, 9150 Kruibeke